ΓΛΩΣΣΑ…με ΝΟΗΜΑ | Χαλκοκονδύλη 1 | Αθήνα | 106 77 | Tel: 210 7525 580 | Mob: 6976 630142
ΓΛΩΣΣΑ…με ΝΟΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διονυσία Σκούταρη

Δασκάλα - Διερμηνέας Ε.Ν.Γ.

Καταξιωμένη και αναγνωρισμένη Διερμηνέας Ε.Ν.Γ. πλήρους απασχόλησης για πάνω από 30 χρόνια με εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Διερμηνεία (ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ). Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Διερμηνέων Ε.Ν.Γ. Εργάστηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών και στο δελτίο ειδήσεων Ε.Ν.Γ. (ΑΝΤ1, MEGA). Παιδί κωφών γονέων.

Άγγελος Σκούταρης

Διευθυντής Σπουδών

Κωφός πιστοποιημένος δάσκαλος Ε.Ν.Γ. (ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, Πανεπιστημίου Πατρών) με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στην εκπαίδευση . Διετέλεσε Γ. Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών και υπήρξε ενεργό μέλος σε κοινωνικά και αθλητικά σωματεία Κωφών. Μέλος του Σωματείου Δασκάλων Ε.Ν.Γ. Παιδί κωφών γονέων.

Γιάννης Γιάλλουρος

Διευθυντής

Δημοσιογράφος-παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ από το 2002. Διετέλεσε εθελοντικά σε σημαντικές θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, Κοινωνικών κι Αθλητικών Σωματείων Κωφών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κωφών και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρίες από το 1997 ως σήμερα.
Οι άνθρωποί μας

Βασιλική Παλέτα

Δασκάλα Ε.Ν.Γ.

Κωφή φοιτήτρια ΦΠΨ, δασκάλα Ε.Ν.Γ. απο το 2009 έως σήμερα. Διετέλεσε γραμματέας της Επιτροπής Νεολαίας Κωφών της Ένωσης Κωφών Ελλάδος καθώς και στον Αθλητικό Όμιλο Κωφών.

Μαρία Βλάμη

Διερμηνέας Ε.Ν.Γ.

Γραμματειακή Υποστήριξη και Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Επιτυχόντες εξετάσεων

Δείτε τους επιτυχόντες στις εξετάσεις επάρκειας Ε.Ν.Γ. και διερμηνέων Ε.Ν.Γ.